SEA

SEA staat voor Search Engine Advertisment, oftewel advertenties in de zoekmachine. De meeste zoekmachines hebben een eigen advertentieprogramma. Google is verreweg de grootste zoekmachine met het grootste zoeknetwerk. Frank Online is onder andere gespecialiseerd om met het programma Google Adwords te werken.

 

Efficient adverteren met SeA

Om snel een geselecteerde doelgroep op uw site te krijgen is adverteren via een zoekmachine een handige manier. Door via Google Adwords te adverteren kunt u heel gericht adverteren naar de geselecteerde doelgroep, op geselecteerde tijd met geselecteerde zoekwoorden. Een efficiënte manier van adverteren is heel belangrijk. Dit is mogelijk door een goede campagne in te stellen. Naar wens kan Frank Online binnen uw budget een campagne opzetten. Binnen 6 maanden ziet u zwart op wit of de campagne daadwerkelijk efficiënt is.

Frank Online kan voor u campagnes samenstellen en beheren. Wilt u liever het beheer in eigen hand hebben? Dat kan ook, Frank Online geeft ook adviezen en consultancy over gebruik van Google Adwords.

Meer informatie over Search Engine Advertisment (SEA)? Neem dan contact op.

SEA Frank Online