Online Marketing

De Gouden Gids is uit de tijd, alles gaat tegenwoordig via internet. Elke willekeurige zoekmachine kan antwoord geven op alle vragen, maar komt uw doelgroep via zoekmachines ook bij uw bedrijf terecht? Er zijn veel manieren en tools om de vindbaarheid van een website te verbeteren. Daarnaast worden veel bedrijven bekend via Social Media, waar ze met acties en pakkende berichten al veel aandacht kunnen trekken.

Zoekmachinemarketing

Zoekmachinemarketing is de al omvattende term die gebruikt wordt om (potentiële) klanten via zoekmachines naar de website te krijgen. Het is mogelijk om via zoekmachines betaald te adverteren maar ook de onbetaalde resultaten zijn te optimaliseren. Zoekmachinemarketing is te verdelen in zoekmachineoptimalisatie (SEO) en adverteren via zoekmachines (SEA).

Social Media

Social Media is in deze tijd ook erg belangrijk om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Veel bedrijven zijn al bezig met Social Media, maar hebben geen duidelijke plannen en structuren hiervoor. Met een goede strategie kan Social Media een groot succes worden voor uw bedrijf. Frank Online kan u helpen bij het maken van een strategie, werkplan en analyse voor een optimale benutting en succesvol resultaat van uw Social Media.

Wilt u meer informatie over online marketing of benieuwt wat het voor u kunt betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Frank Online

Mijn naam is Frank, en met Frank Online wil ik helpen om uw bedrijf online beter te profileren, ongeacht uw branche of doelgroep. Of u de hele online marketing nu uit handen wil geven of hier bruikbaar advies over wil hebben, Frank Online helpt u! Afhankelijk van uw wensen kan Frank Online u op een persoonlijke manier helpen met uw online marketing, zowel met de website, de zoekmachinemarketing en de Social Media van uw bedrijf.